Powerbox Pilates

A Powerbox Pilates alapitói: Marianna Jackson, és Michael Jackson. Michael Jackson, fitnesz mérnök 27 évvel ezelőtt fejlesztetti ki a Powerbox módszert, amely a resistance tréningen alapul. Michael jelenleg a Body ‘n’ Soul Wellness Academy társtulajdonosa, Mariannával együtt irányitja a Akadémiát.

 Powerbox Pilates™levédett márkanév, amely eredetileg kettő darab fitnesz eszközből állt: a Powerbox és a Powerboard. A Powerboard gépet a mai napig használják az Egyesült Államokban, fitnesz termekben, és Pilates stúdiókban.

2021.nyarán Marianna és Michael kifejlesztett egy fantasztikus módszert, amelyet Powerbox Pilates Theory-nak neveztek el.

A Powerbox Pilates könnyen használható, kezelhető, tanulható, és kis helyigényű, könnyen szállitható eszköz.

A biztonságos, rehabilitációra, és alakformálásra egyaránt kitűnő Pilates eszköz mindenki számára élvezetes, könnyen követhető módja a Pilates gyakorlásának.

A POWERBOX PILATES edzés kiemelkedő hatékonyságát az adja, hogy az edzés során nem izoláltan, külön-külön eddzük a külünbüző izomcsoportokat, hanem olyan összetett mozdulatokat végzünk, amelyek során több, nagyobb izomccsoportot, és mellettük a kisebb izmokat, izületeket is bevonjuk a mozgásba.

A gyakrolatok nagy része a Pilates MAT gyakorlataink, de a Powerbox Pilates oktatói képzés során egy teljesen új módszert oktatunk hallgatóinknak, új gyakorlatokkal. Egyszerre fejlesztjük az erőt, állóképességet, hajlkékonyságot, és a koordinációt.

GyIK

Cookie nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek

Body 'n' Soul Wellness Academy © 2023. All rights reserved