Örök kérdés, amelyet a hallgatóink tesznek fel: Mi a siker titka? Hogyan lehet a legnagyobb versenyben is a TOP-on maradni, és sikeresnek lenni a health – wellness business-ben?

22 éves szakmai tapasztalatomat felhasználva, összegyűjtöttem néhány hasznos tippet, amelyet szivesen megosztok veletek:

ADJ ÉRTÉKET mindenhez, amivel foglalkozol. Minél többféle, és magasabb szinvonalú szolgáltatást nyújtasz, annál magasabb árat kérhetsz el a szolgáltatásaidért!

HALLGASS A SZIVEDRE! Folgalkozz azzal, amit igazán szeretsz csinálni! Én több, mint 20 éve a Pilates torna szerelmese vagyok, és a mai napig imádom tanitani! Nem munka, hanem szenvedély az, amikor a business-edet arra épited, amit örömmel csinálsz!

LÉGY KÜLÖNLEGES! Sokan próbálnak utánozni másokat, tippeket szerezni a versenytársak social media oldalairól. Ez egyetlen esetben sem tud működni, hiszen elveszited a saját egyéniségedet.

ADD ÖNMAGAD! Az előző tippemmel összefügg, vállald fel, és mutasd meg a saját egyéniségedet, nem kell megfelelned másoknak, csupán önmagadnak! Légy tisztában azzal, hogy megteszel mindent a sikereidért, tanulsz, dolgozol, és kitartasz a céljaid mellett!

KEZDD EL MOST! Ne várj a tökéletes pillanatra, ne várj a holnapra, a hétfőre, vagy egy új hónapra. Ne várj arra, hogy minden apró részlet tökéletes legyen körülötted, hiszen értékes napokat veszitesz el. Folyamatosan tanulunk, a hibáink segitenek még profibbakká válnunk. Ne csüggedj el, ha valami nem sikerül elsőre.

Ne feledd: “Overnight Success takes 10 Years” avagy: “Az egyéjszakás sikerhez 10 évre van szükség”.😍👌

Marianna Jackson
CEO
Body ‘n’ Soul Wellness Academy

A Body ‘n’ Soul Wellness Academy egyedülálló lehetőséget kinál mindazon már VÉGZETT vagy JELENLEGI B’n’S Hallgatóknak, akiknek mentorálásra, segitségre van szükségük a vállalkozásaik terén!

Kérj egy ingyenes, 30 perces beszélgetést Mariannával, aki tájékoztat a részletekről.

E-mail: info@bnswellness.com

error: Content is protected !!