Hallgatói visszajelzések

A Holisztikus Egészség Coach képzést végeztem el a Body ‘n’ Soul Wellness Academy szervezésében. Maximálisan pozitív véleménnyel vagyok mind az oktatással, mind pedig Dr. Suzanna Braeger személyével kapcsolatban.

A tananyagot tekintve jóval többet kaptunk a képzésen, mint amit előzetesen ígértetek.

A konzultációk szuper hangulatban teltek és a felmerülő kérdések megvitatására is mindig volt lehetőség.

Egyedinek tartom a képzést, mert a konzultációk és az e-mail-es kérdés-válaszok során is végig azt éreztem, hogy nem csak nekem, hanem az akadémiának is fontos, hogy itt vagyok, és fejlődni szeretnék.

Mindenképpen kiemelném továbbá, hogy ezen a képzésen odafigyeltetek arra, hogy valóban holisztikusan tudjunk segíteni a leendő klienseinknek az egészségük helyreállításában.

Mély, átfogó tudást és temérdek mennyiségű segédanyagot kaptunk.

A tudás gyakorlatba helyezésére is nagy hangsúlyt fektettek.

Amit egyedinek tartok, hogy a saját önfejlesztésünk kapcsán is támogatást, kérdőíveket és útmutatókat kaptunk, ami személy szerint nekem nagy szemléletváltás és fejlődést jelentett.

Egyszerűen fantasztikus képzés!

Köszönöm a lehetőséget, hogy nálatok tanulhattam.

Üdvözlettel,
Gréta

Mikor néhány hónappal ezelőtt el kezdtem bújni az internetet a funkcionális táplálkozási tanácsadó képzések iránt, és Rátok találtam, elolvasva a képzés leírását és megnézve a tájékoztató videót, egyértelmű volt, hogy Titeket választalak. Biztos voltam már akkor abban, hogy szuper képzés lesz.

Most, elvégezve a képzést viszont őszintén azt tudom mondani, hogy minden várakozásomat felülmúlta! Elképesztő terjedelmű tudást kaptunk!

Dr. Suzanna Braeger személyében egy profi, óriási tudással és legalább ekkora szívvel rendelkező szakembert és oktatót ismerhettem meg.

Biztosan jövök még Hozzátok tanulni a jövőben!

Hálásan köszönök mindent!

Petra

Szeretném megköszönni Dr. Suzanna Braeger-nek a sok hasznos módszert, amit tanított nekem. Főállásban magánpraxisban dolgozom táplálkozási tanácsadóként, és sok-sok embernek készítek kiegyensúlyozott étrendet.

A Suzanna által tanított kérdőíveket használom, amelyek fantasztikusak! Az általa tanított információk szinte mindig visszacsengnek, és minden egyes nap használom őket.

Merem állítani, hogy eddig itt kaptam a legjobb képzést!!!

A B'n'S-nél tanult szakmai ismeretek nagyon megmaradtak bennem, és nagyon-nagyon hasznosak a mindennapi gyakorlatomban mind funkcionális táplálkozási tanácsadóként, mind anyaként, mind barát és feleségként. Egy tudományos alapokra helyezett, gyakorlati eszközökkel felvértezett teljes életmód csomag ez a képzés.

Dr. Suzanna Braeger volt a legjobb tanár, aki valaha is tanított!

Hálásan köszönöm!!!

Reni

Kezdjük azzal, hogy az előadások egyszerűen fantasztikusak! Dr. Suzanna Braeger mindent végig vezet diagramokkal és illusztrált magyarázatokkal, ami sokkal könnyebbé teszi a tanulást.

Minden foglalkozáson van legalább 1-2 mondat, ami vagy megerősít abban, amit csinálok, vagy bogarat ültet a fülembe, és akkor az a mondat egész nap motivál, és rendkívül erősít, hogy folyamatosan fejlődjek.

Nagyon köszönöm, sokkal többet kaptam, mint amennyiért fizettem!

Viktória

Köszönöm azt a rengeteg segítséget és hasznos, életreszóló tudást, tanácsot amit ezalatt a képzés alatt kaptam!

Ezt a képzést az oktató személyisége tette ilyen varázslatossá a mérhetetlenül értékes tudásával és csodás energiájával! Hálát érzek, amiért belevágtam, és amiért megismerhettem Dr. Suzanna Braegert!

Külön köszönöm a személyes tanácsadást, amit a saját problémám kapcsán kaptam, összeálltak a puzzle darabok, és sokkal magabiztosabban indulok el a gyógyuló-önfejlesztő utamon!

Szeretettel,

Julcsi 

Hálás vagyok, hogy rátaláltam a B'n'S Táplálkozási Tanácsadó tanfolyamra és vele együtt Dr. Suzanna Braeger-re. Suzanna, kiválóan felépített előadásokat tartott nekünk, tudása és hihetetlenül pozitív személyisége megsokszorozta az amúgy is kiváló tananyag értékét. Nagyszerű motivációt nyújtott és magasra tette a lécet a tudás tekintetében.

Köszönünk mindent!

Peggy

Őszintén szólva a képzés felülmúlta az elvárásaimat!

Végtelenül hálás vagyok mindenért, és köszönöm a rengeteg információt és tudást, amit átadtatok nekünk.

Köszönöm, Vivien

Nagyon köszönöm mindazt, amit a Funkcionális Táplálkozási Tanácsadó képzésen tanulhattam! Egy olyan szemléletmódot ismerhettem meg, ami elengedhetetlen a teljes egészséghez! Nagyon részletes a képzés, s nem csak a táplálkozástan részek, hanem az élettani részek is, például, amely a hormonrendszerre vonatkozik. Ebben a témakörben el voltam veszve eddig, most viszont van egy átfogó képem erről a nagyon fontos területről is!

Nagyon köszönök mindent!!!

Andrea

Nagyon hálás vagyok, hogy a Body & Soul Wellness Academy-t választottam.

Összetett és teljes képet kaptam a szervezet működéséről, az egészség optimalizálásáról, a kiegyensúlyozott táplálkozásról, s hogy a kibillent hormonális egyensúlyt hogyan állítsuk helyre. Nemcsak a saját, hanem a környezetem életét tudom vele segíteni!

Örülök, hogy Dr. Braeger volt a vezető tanárunk!

Csilla

Szeretném elmondani, hogy nagyon örülök, hogy a Funkcionális Táplálkozási Tanácsadó képzést választottam, hosszas keresgetés után. Igencsak átfogó tudást adtatok és rengeteg hasznos segédanyagot kaptunk, amellyel könnyebb elindulni ezen az izgalmas úton!

Még egyszer köszönöm!

Detti

GyIK

Cookie nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek

Body 'n' Soul Wellness Academy © 2024. All rights reserved

error: Content is protected !!