Dr. Suzanna Braeger
Health & Nutrition Department vezetője
Holisztikus Egészség és Táplálkozási Szaktanácsadó
Master Health Coach
Master Vegan Nutritionist

Dr. Braeger munkásságát a természettudományok területén kezdte 2003-ban, mint biológus a Pécsi Tudományegyetemen. 2006-ban külföldön végezte első funkcionális dietetika képzését a Wolverhampton-i Egyetemen. 2009-ben diplomázott vörös diplomás mester biológusként. Kutatói pályafutása mellett 2010-től dolgozik egészség és táplálkozási szaktanácsadóként. Indiában a madurai Sivanada Yoga Vedanta Ashram-ban került közelebb az ájurvédikus orvosláshoz, ahol jóga tanulmányait végezte. 2011-ben jóga oktató, később jóga mester lett. 2016-ban biológus doktori címe megszerzése után saját egészségének visszaszerzése érdekében a komplementer orvoslás felé vette az irányt. Az Indian Board of Alternative Medicine-nél végezte Doctor of Naturopathy szakképesítését, később pedig Master Health Coach és Master Vegan Nutritionist oklevelet szerzett.

Németországban él családjával, ahol egészség mentorként praktizál. Célja, hogy a nyugati orvoslással együttműködve minél több emberhez eljuttassa a természetes gyógymódok lehetőségeit, a funkcionális táplálkozás és teljes értékű növényi étrend alapjait, mind pedig a testmozgás, stresszkezelés és önfejlesztés fontosságát. Vegán, imádja a tengert és a természet élővilágát, fut és jógázik.

A Body & Soul Wellness Academy-nél a következő tanfolyamokat oktatja: Táplálkozási Tanácsadó, Vegán Táplálkozási Tanácsadó, Holisztikus Egészség Mentor.

„A Body’n’Soul tanfolyamok keretein belül legfőbb célom, hogy tudományos alapokra helyezett magas szintű tudást biztosítsak a hallgatóink számára. Nem csak a tudásanyag és információ átadása a célom, hanem az, hogy a leendő táplálkozási tanácsadók, illetve egészség mentorok megértsék a szervezet élettani folyamatait, a szervrendszerek összehangolt működését, és hogy a funkciózavarokat ill. diszfunkciókat azonosítani tudják, és az ok-okozati kapcsolatokra képesek legyenek fényt deríteni. Továbbá fontosnak tartom a funkcionális táplálkozási alapok elsajátítását, valamint, hogy a tápanyagok minőségé, mennyisége és arányai hogyan befolyásolják a szervezet hormonális egyensúlyát, és a szervezet öngyógyító folyamatait. A képzéseim célja egy olyan átfogó tudás átadása, mely képessé teszi a tanácsadókat és mentorokat személyre szabott holisztikus táplálkozási irányelvek, étrendek, valamint életmód programok és életvezetési stratégiák kidolgozására, melyek segítségével ügyfeleik egészségfejlesztését a legoptimálisabban tudják támogatni.

Minden tanfolyamon belül vannak kedvenc részeim, a táplálkozásterápia és a méregtelenítés és persze az élettani alapok viszont kiemelt fontosságúak számomra, hiszen saját egészségem visszaszerzésében is kulcsfontosságú szerepet játszottak. Biológusként és Mester Egészség Coach-ként hivatásomnak érzem a szakma szilár alapokra helyezését.

Meglátásom szerint a táplálkozásterápia, mozgásterápia és a stresszkezelés, valamint a természetgyógyászati eszközök ötvözése jelenti az egészségmegőrzés vagy egészség helyreállításának holisztikus megközelítését. Legfőbb célom, hogy az emberekhez eljuttassam mind a nyugati tudományos ismereteket mind pedig a keleti tudást és tapasztalatot, ami az egészséges életmód, valamint a testi és lelki egyensúly megteremtését teszi lehetővé. S ezen tudás átadásához a Body & Soul Wellness Academy egy tökéletes alapot biztosít.”

Dr. Suzanna Braeger Health & Nutrition Department vezetője

Dr. Suzanna Braeger elérhetőségei:
E-mail: health@bnswellness.com
Honlap: www.suzannabraeger.com
Facebook: Suzanna Braeger

GyIK

Cookie nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek

Body 'n' Soul Wellness Academy © 2024. All rights reserved

error: Content is protected !!