Szökrönyös Katalin

Nagyon szerencsés vagyok, mert már gyerekkoromban megismerkedtem az egészséges táplálkozással, aminek azóta is élvezem az előnyeit.

A ’80-as évek végén a családom egy részével vegetáriánus majd néhány év múlva növényi táplálkozásra váltottunk.

Mivel szeretem a kreatív dolgokat, ezért a növényi konyha is magával ragadott a benne rejlő színes, változatos alapanyagú és ízvilágú ételekkel. Nem győzök azóta is rácsodálkozni, milyen sokféle zöldség-gyümölcs-gabona-bab és lencseféle, valamint olajos mag és fűszer létezik a világon, amivel egészségesebbé és izgalmasabbá tehetjük ételeinket!

Nagy lelkesedéssel és örömmel osztom meg a több, mint 20 éves növényi ételkészítési tapasztalataimat az erre nyitott embertársaimmal, melyre a szakmai képzés és továbbképzések mellett sok-sok otthoni kísérletezés, valamint külföldi tanulmányutak során tettem szert.

A 2000-es évek elején családi vállalkozásban 7 évig üzemeltettük éttermünket és reform boltunkat. Itt éveken keresztül tartottam csoportos vegán főzőtanfolyamot, illetve felkérésre ételkóstolókat biztosítottunk egészségklubok számára, céges rendezvényeken, orvos találkozókon, a környék iskolái, intézményei szervezésében tartott egészségnapokon.

Ezt követően 2 gyermekes édesanya lettem és az itthon töltött évek alatt töretlen lelkesedéssel alkottam a növényi ételeket a családom számára, és folyamatosan képeztem, és képzem magam különféle képzések keretein belül.

Mindkét fiam egészségesen, 4kg körüli súllyal jött világra és azóta is szépen fejlődnek, most már kamaszok, jó tanulók, sportolnak.

Küldetésemnek tekintem, hogy megmutassam, hogy a növényi konyha mennyire ízletes és izgalmas! Azt gondolom, a finom növényi ételek elkészítésének ismerete a jövőre nézve az egyik leghasznosabb tudás, amit megszerezhetünk!

Emellett minden lehetőséget megragadok, hogy inspiráljam a környezetemben élőket és tudásomat átadjam az erre nyitott embertársaimnak: hogy ami tudományosan is elfogadott, vagyis a jól megtervezett növényi étrend és a finoman elkészített növényi ételek minden életkorban – csecsemőkortól kezdve és akár várandósan is- biztonságos és megfelelő tápanyagellátást biztosít a fejlődéshez, regenerálódáshoz és a testünk minden sejtjének, így egész lényünk számára ideális állapotot, jó közérzetet vagyis egészséget ad. Hiszen mindenki jól akarja érezni magát a bőrében!

Vallom, hogy az egészség nem csak a táplálkozáson múlik; hiszek az egészség holisztikus megközelítésében: a test, lélek, szellem együttes megközelítésében.

GyIK

Cookie nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek

Body 'n' Soul Wellness Academy © 2023. All rights reserved