Még nem jelentkeztél tanfolyamra?

Válassz nemzetközi diplomát adó képzéseink közül!

Oktatóanyagok

Funkcionális Táplálkozási Tanácsadó

Funkcionális Táplálkozási Tanácsadó tanfolyam

5-hónapos 300 órás Online Funkcionális Táplálkozástan és Ügyfélközpontú Tanácsadó Készségek.
Most kényelmesen saját időbeosztásod szerint tudod elvégezni az online Funkcionális Táplálkozási Tanácsadó tanfolyamot E-Learning Platform-on, „élő” online konzultációkkal Dr. Braeger Suzanna, László Anita diplomás dietetikus és további szakemberek vezetése mellett.
Saját hallgatói oldaladon tekintheted meg az előre rögzített ábrás előadásokat, átfogó és részletes tankönyv segítségével mélyítheted tudásodat, és automatizált tesztek teszik lehetővé a megtanultak ellenőrzését.
Bármikor kezdheted a tanulást, és egyéni felkészülés keretein belül személyes online konzultációkkal egybekötve is végezheted a képzést.

Vegán Táplálkozási Tanácsadó

Vegán Táplálkozási Tanácsadó tanfolyam

A mai rohanó világban sajnos nem figyelünk eléggé a táplálkozásunkra. Számos tudományos kutatás bebizonyította, hogy a helytelen táplálkozási szokások, valamint a túlzott állati eredetű táplálékok fogyasztása krónikus betegségek kialakulásához vezet.
A „vegánság” már nem egy kis és jelentéktelen felvevőpiac, hanem egyre népszerűbb a társadalomban. Szeretnél Te is szakértője lenni a témának?

Holisztikus Egészség Coach

Holisztikus Egészség Coach tanfolyam

A Holisztikus Egészség Coach, mint szakterület a természetgyógyászatban, az ájurvédában, a pszichológiában, a viselkedésváltoztatás elméletében és az életvezetési tanácsadásban, valamint a teljes egészségügyi ágazatban gyökerezik. Más szóval arra törekszik, hogy áthidalja a hagyományos egészségügyi lehetőségek és a viselkedésbeli változások közötti szakadékot.

GyIK

Cookie nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek

Body 'n' Soul Wellness Academy © 2024. All rights reserved

error: Content is protected !!