Várandósan, gyermekkel csatlakozhatok-e a tanfolyamokhoz?

Alapvetően annak vagyok a híve nőként, hogy ezek a természetes állapotok nem lehetnek akadályok a tanulásunkban, csupán meg kell találni a megfelelő körülményeket. Várandósság alatt bizonyos gyakorlatokat nem végzünk, de tudok neked könnyítéseket mutatni. Ha úgy érzed egy alkalommal sok a gyakorlat, akkor mindenképpen szánj időt az alkalmak között a videók segítségével gyakorlásra. A kismama tanfolyam például pont ideális lehet a számodra 🙂

Gyermekkel a háttérben is tudsz csatlakozni, mert le tudod halkítani a mikrofonodat. Ami viszont fontos, hogy Te tudj figyelni!

Milyen arányban van az elmélet és a gyakorlat a konzultációkon?

Nagyjából fele-fele és igyekszem úgy felépíteni az alkalmakat, hogy mindig legyen elmélet és gyakorlat is. Így kérlek mindig készülj kényelmes gyakorló ruházattal is!

Szükséges-e a konzultációk alatt jegyzetelnem?

A jegyzetek alaposan kidolgozottak, így nem szükséges, de az a tapasztalatom, hogy van aki olyan alkat, hogy segíti a  tanulásban a saját szavaival megfogalmazott jegyzet. Illetve az is lehet, hogy olyan grafomán vagy mint én, akkor mindenképp ajánlom a jegyzetelést!!!

Hogyan épül fel a vizsga?

A vizsga 3 lépcsőből áll:

  1. Házi dolgozat kitöltése
  2. Próbatanítás felvétel
  3. Vizsga online: 4 jóga ászana és 1 plusz kérdésa többi jóga technikából- pl. légzés, bandha.

A 3 lépcsőt együttesen veszem egy teljes vizsgának.

GyIK

Cookie nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek

Body 'n' Soul Wellness Academy © 2023. All rights reserved