Csuday Dóra 5 gyermekes édesanya, mozgásterpaeuta, jóga mester. A Body ‘n’ Soul Wellness Academy Dórával már több, mint mint 10 éve szorosan együtt dolgozik Dóri pozitiv kisugárzása, magas szakmai tudása, és személyisége mindenkit magával ragad! A Dórival való jógázás felejthetetlen élmény, profizmusa a maximumon van, kedves és lágy hangja, nyugtató beszéde, az állandó mosolygása mindenkit magával ragad.

Jóga oktatói tanfolyamaink résztvevő hallgatói a tanfolyamokat követő értékelő lapokon mindig, kivétel nélkül 5 csillagosra értékelik a munkáját.

Dóri 19 éves korában hatalmas bátorsággal nyakába vette a világot, és 3 évet utazott Ázsiában. Indiában is élt fél évet, ahol megtapasztalhatta a jóga gyökereinek milliójét. Azóta mozgásterapeutaként, és jóga oktatóként dolgozik. Specialitásai: hatha jóga, csakra jóga, gyermek jóga, baba-mama jóga, kismama jóga, és női jóga.

„Öt gyermekemmel megtapasztalhattam a várandósság és gyermekvállalás csodáit és kihívásait. Ez inspirált arra, hogy kismama-, babás- és gyermekjóga oktatóvá is váljak. Életem a női lét rejtelmeit tárja fel előtettem, így egyenes út vezetett a női jógához is. Az energetiai test tudománya és így a csakrák tanításának bölcsessége mindig elvarázsolt, ezért eredtem ennek a tudásnak is nyomába. Szeretettel adom át tudásom, 20 évnyi tapasztalatom. Nagyon fontosnak tartom, hogy a tanítványok bízzanak magukban és megtalálják a maguk stílusát, amit hitelesen tud képviselni, szeretettel tudnak tanítani.”

Dórával a fenti jóga oktatói tanfolyamokon kivűl egy fantasztikus programot is összeállitottunk, Hölgyeknek, a 7 hetes "A nőiesség művészete" kizárólag a B'n'S-nél elérhető programot.

Csuday Dóra elérhetőségei:
E-mail: info@bnswellness.com
Honlap: www.csudajoga.com
Facebook: Csuday Dóra

GyIK

Cookie nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek

Body 'n' Soul Wellness Academy © 2023. All rights reserved