Vegán Főzőtanfolyam

2-hónapos akkreditált online képzés 

Registered College - The Complementary Medical Association

CMA logo

Az alábbi akkreditációs egyesületek által jóváhagyott és ajánlott
Complementary Medical Association

Complementary Therapists Accredited Association (CTAA)

CTAA logo

Complementary Therapists Accredited Association

  • Elkötelezett híve vagy a teljes értékű növényi étrendnek, vagy éppen csak most ismerkedsz vele?
  • Szeretnél vegán ételkészítésben jártasságot szerezni, de nincs időd szakács képzéseken részt venni?
  • Kreativitásod a konyhában kívánod kibontakoztatni a növényi ételek színpompás világában?
  • Egészséges és finom ételeket szeretnél készíteni a család apraja-nagyjának?
  • Változatosságot és egészséges alapanyagokat kívánsz vinni a vegán étrendedbe?
  • Receptgyűjteményre és kreatív ötletekre van szükséged?
  • Szeretnéd tudásodat magasabb szintre fejleszteni, és segítséget nyújtani mindazoknak, akiknek a növényialapú táplálkozás a céljuk?

A nemzetközi és magyar okleveleket nyújtó vegán főzőtanfolyamunk egy olyan átfogó online program, amelynek segítségével elsajátíthatod a vegán ételkészítés minden fortélyát.

Most ezen képzés keretein belül megtanulhatod, hogyan állíts össze teljes értékű növényi étrendeket speciális igényekhez mérten, valamint hagyományos és exotikus menüket az alapoktól kezdve egészen az ételek tálalásáig.

A képzés végére önbizalommal és gyakorlati tudással felvértezve pozitív hatást gyakorolhatsz a környezetedre.

A tanfolyam gyakorlati szakmai vezetője Szökrönyös Katalin, vegán séf, táplálkozási és életmód tanácsadó, aki több, mint 20 éves szakmai tudását adja át neked e tanfolyam keretén belül.

A tanfolyam elméleti tananyagának vezetője Dr. Braeger Suzanna, Master Vegan Nutritionist, Master Health Coach, Doctor of Naturopathy, PhD in Biology, Member of the Complementary Medical Association.

$320.00

Friss és tápláló vegán alapanyagok, ideálisak teljes értékű növényi étrendhez: grapefruit, avokádó, brokkoli, áfonya, mandula, és sok más egészséges összetevő.

Friss és tápláló vegán alapanyagok

 

  • Alapelvek: A képzés keretein belül a teljes értékű növényi étrend alapjait oktatjuk és ezen táplálkozási irányvonal használatát szakmai szinten.
  • Tematika: A vegán ételkészítési alapok mellett a hallgatók részletesen elsajátíthatják teljes értékű növényi étrendtervezés alapjait. Egy átfogó tankönyv és recept-gyűjtemény szolgál alapul különféle reggeli, ebéd, vacsora, desszert menük készítéséhez, valamint a világ különféle tájairól hozunk ízletes ételek készítéséhez recepteket.

Az általunk összeállított Vegán Főzőtanfolyam képzés tökéletesen megfelel:

  • Szakácsoknak, akik szeretnének vegán ételkészítésben jártasságot szerezni;
  • Egészség- és táplálkozási tanácsadóknak, akik szeretnék tudásukat vegán ételkészítéssel kiegészíteni, és különféle intoleranciák esetében vegán és gluténmentes receptekkel kívánják ügyfeleiket segíteni;
  • Mindazoknak, akik több gyakorlatot szeretnének szerezni a vegán ételkészítés kapcsán, és egy átfogó recept gyűjteménnyel szeretnének gazdagodni, különféle igényekhez mérten - kisgyermek menüktől kezdve a Party ételekig.

A Vegán Főzőtanfolyam az alábbiakat tartalmazza:

  • 100%-ban online tanfolyam;
  • 10 modulból álló tanfolyami tankönyv (Vegán Szakács Kézikönyv);
  • Gyakorlati videokhoz való hozzáférés, amelyek nagymértékben segítik a tananyag elsajátítását;
  • Bónusz videók további reggeli, ebéd, vacsora és desszertek elkészítéséhez;
  • 2 hónapos online tanfolyam.

BnS Vegán Főzőtanfolyam tankönyvi tematika receptgyűjteménye:

  1. Modul: Bevezetés a veganizmusba és a vegán konyhába
  2. Modul: A vegán konyha alapjai
  3. Modul: Vegán reggeli
  4. Modul: Vegán ebéd
  5. Modul: Vegán vacsora
  6. Modul: Vegán desszertek
  7. Modul: Szezonális vegán receptek
  8. Modul: Főzés a családnak
  9. Modul: Partiételek és különleges alkalmak
  10. Modul: Hagyományos vegán konyhák a világ különböző tájairól

Az akkreditált nemzetközi- és magyar oklevél megszerzésének feltétele:

  1. Gyakorlati vizsga: ételkészítés a gyakorlatban: egy teljes menü - leves – főétel – desszert elkészítése és bemutatása (online);
  2. Elméleti vizsga: modulzáró kérdéssorozat kidolgozása és beküldése (online).

A tanfolyam teljesítésének követelményei: 

  • az „élő” online gyakorlati konzultációkon való részvétel;
  • sikeres gyakorlati és elméleti vizsga;
  • a tanfolyami költség teljes kifizetése.

A sikeres vizsgát követően hallgatóink az alábbi diplomákat kapják kézhez:

  • Certified Vegan Cook akkreditált nemzetközi diploma
  • Okleveles Vegán Szakács akkreditált magyar oklevél

Az okleveleken nem kerül feltüntetésre az online képzés.

További fontos tudnivalók: 

A végzettséget igazoló okleveleket beszkennelve e-mailben, továbbá „first class” postázással térítésmentesen megküldjük a hallgatónak.

ONLINE CSOPORTOS FÖZÉSI IDŐPONTOK

Vasárnapokon 09:00-11:00 óra között:

2025. február 09.
2025. február 23.
2025. március 09.
2025. március 23.

Jelentkezési határidő: 2025. február 5.

 

GyIK

Cookie nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek

Body 'n' Soul Wellness Academy © 2024. All rights reserved

error: Content is protected !!