Weltzien Picabo
Vegán életmód és táplálkozási tanácsadó
B´n´S Teljes értékű növényi étrend és ételkészítési alapok tanfolyam oktatója

Weltzien Picabo 2021-ben a Body ’n’ Soul Wellness Academy keretein belül szerezte hivatalos vegán életmód tanácsadói végzettségét. A képzés megerősítette abban, hogy ez azaz út, amit szeretne járni és hivatásává tenni. A tanfolyam után nemsokkal meg is alapította saját vállalkozását, PicaBio – Életmódváltás Növényi Alapokon néven.

Kapcsolata a növényi étrenddel több, mint 13 éves múltra tekint vissza. Ez idő során rengeteg buktatóval találta szembe magát ezen étrendet illetően, így folyamatos önfejlesztés útján lelt rá a teljes értékű növényi étrendre, mely valóban megadta számára azt a támogatást a táplálkozás terén, melyet mindig is keresett.

Saját bőrén tapasztalta meg, milyen hatással vannak szervezetünkre a rohanó, stresszes életmód okozta fizikális és mentális problémák, mint az ekcéma, migrén, túlsúly és a depresszió. Mindezek arra motiválták, hogy tudatos mindennapokat alakítson ki, melyeknek része a jóga és a meditáció, valamint javítson az ételekkel, étkezésekkel való kapcsolatán, emellett pedig tudományos bizonyítékokon alapuló táplálkozási formát válasszon. Az évek alatt összegyűjtött tudását szeretettel és szenvedéllyel osztja meg másokkal, már nem csak a saját vállalkozása keretein belül, hanem mint a Body ’n’ Soul Wellness Academy oktatója is.

Folyamatosan tudásszomj jellemzi, és szeretne minél elmélyültebb ismeretekre szert tenni, így mindig keresi az új lehetőségeket, ahol tanulhat. Mentorától Dr. Suzanna Braeger-től, iskolánk A Health & Nutrition Department vezetőjétől teljes körű támogatást kap e téren. Mindezeken felül már elvégezte az amerikai Cornell Egyetem online Plant-Based Nutrition programját, melyet Dr. T. Colin Campbell és fia hozott létre és olyan neves szakértőket tudhat az oktatóik körében, mint Dr. Brooke Goldner, Dr. Michael Greger vagy Dr. Neal Barnard.

„Küldetésemnek érzem, hogy az évek alatt összegyűjtött tudásom által mások életét is jobbá tegyem, és utat mutassak azoknak, akik szeretnének fejlődni, egészségüket megőrizni. Nem szükségszerű, hogy az életkor előrehaladtával automatikusan szenvedjünk „időskori betegségekben. A táplálkozásunk és az életmódunk összehangolt finomítása, tökéletesítése kiváló eszköz és megoldás arra, hogy korunk bajaitól és betegségeitől megóvjuk magunkat és szeretteinket.

Az éltető növényi ételek és a bennük rejlő csodás alkotóelemek mind a mi szolgálatunkra lehetnek, ha megtanulunk összehangolódni velük. Ugyan ez a szinkronizáció fontos lépés önmagunk és a természet irányába is, hogy megérezzük milyen igazán élvezni az életet és annak szeretetét. 

Amikor először éreztem szerelmet, egyszerűen, személytelenül, ami a mindenségre terjedt ki, akkor tudtam, hogy haza értem.”

Weltzien Picabo
Vegán életmód és táplálkozási tanácsadó
B´n´S Teljes értékű növényi étrend és ételkészítési alapok tanfolyam oktatója

Bővebben az oktatott tanfolyamairól:  TÉNÉ alapok és Növényi alapú ételkészítési alapok

GyIK

Cookie nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek

Body 'n' Soul Wellness Academy © 2023. All rights reserved