Szépvölgyi Réka Katherine
Master Pilates oktató.

A Body’n' Soul Wellness Academy-nél sajátította el a Pilates mozgásforma rejtelmeit, több oktatói tanfolyamon keresztül.  A mozgás régóta az élete része, már gyermekkorában balettiskolában volt lehetősége a táncművészetet, és különböző mozgásformákat megismerni, elsajátítani.

Sérülésekből kifolyólag azonban más irányt vett az élete, viszont a sportolást, mozgást szerette volna a mindennapjaiba továbbra is beépíteni.

Miután rengeteg sporttevékenységet kipróbált, a pilates volt az egyetlen olyan, amelyet hosszútávon is lelkesen, örömmel gyakorolt.  A pilates számára olyan feltöltődést jelent, amivel az egész testét erősíteni, nyújtani tudja, a lelki feltöltődés örömével egybekötve.

2021 óta tart csoportos és egyéni foglalkozásokat, Powerbox, kezdő/regeneráló, erősítő és relaxációval egybekötött pilates órák formájában.

2022-ben indította első kismama pilates csoportját, ahol azóta már több, mint 60 kismamát kísért végig a várandósságuk heteiben a pilates mozgásforma által. Várandósoknak, Blessingway Ceremony - Szülés Áldó Ünnepek is megszervezésre kerülnek egyéni és csoportos formában.

2024–ben a Body ‘n’ Soul Powerbox Pilates hybrid oktatásában vesz részt, a pontos dátumok megtalálhatóak a tanfolyami ismertetőnél.

Elérhetősége:
Email: rekatherinepilates@gmail.com 
Facebook: https://www.facebook.com/rekatherinepilates
Instagram: https://www.instagram.com/rekatherinepilates/

GyIK

Cookie nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek

Body 'n' Soul Wellness Academy © 2023. All rights reserved