Suzanna több, mint 15 éve a Pilates torna szerelmese, és oktatója. Kezdetekben csak néhány alkalommal gyakorolta a Pilates programot, de hamar ráébredt, ez a mozgásprogram jóval több egy egyszerú sportnál.

A Pilates egyre inkább inspirálta, és lelkesítette őt arra, hogy oktatóként mással is megismertesse a rengeteg pozitív fizikai, és mentális hatását. Hivatásának érzi, hogy megtanitsa másoknak is, hogyan élhetnek egészségesebb életet, hogyan lehetnek erősebbek, hogyan növelhetik állóképességüket, és rugalmasságukat, miközben a testtudatosságuk is növekszik.

Holisztikus egészség coachként pedig hisz abban, hogy az egészségünk nem csupán fizikai, hanem mentális és érzelmi jólétünknek is a része.

“Az egészség a teljes személyiségünket érinti és az életünk minden területére kihat. A holisztikus szemlélet által segítek az embereknek megérteni az összefüggéseket az életmódjuk, táplálkozásuk, az érzelmi állapotuk és az egészségük között.

Mióta elvégeztem a Powerbox Pilates oktatói tanfolyamot felismert azt, hogy a Pilates reformernél sokkal többet nyújtó Powerbox Pilates egy olyan forradalmi eszköz, és edzésforma, amely ötvözi mindazt, amit a Pilatesben az elmúlt évek alatt megszerettem. Ezek mellett a holisztikus mentorálás tökéletes eszköz arra, hogy segítsek másoknak is tudatos döntéseket hozni életükben, annak érdekében, hogy elérjék a kitűzött egészségügyi céljaikat. Azáltal, hogy segítek másoknak felfedezni a belső erőt és harmóniát, valódi értéket és örömöt találok a munkámban.“

Suzanna elérhetőségei:

Susi Zolcer
zolcer.susi@gmail.com
Facebook: Eat Move Love
Instagram: eat.move.love.pilates

Stúdió: Eat Move Love stúdió
2045 Törökbálint
Kastély utca 82.
Tel: +3630/99 79 445

GyIK

Cookie nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

Általános Szerződési Feltételek

Body 'n' Soul Wellness Academy © 2023. All rights reserved